Natrag
24.4.2019 08:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

NE PROPUSTITE Dan žena uz jednog i jedinog Andriju!

24.2.2018 @ 10:31 Dulist dulist IN

Podijelite:

Kako bi obilježili Međunarodni dan žena, Dubrovački Vrtovi Sunca pripremili su 10. ožujka s početkom u 19 sati izvrsnu predstavu ‘Zlatni lančić od bižuterije’ u izvedbi jednog od najpopularnijih glumaca današnjice i zvijezde serije ‘Andrija i Anđelka’ – Andrije Miloševića.

Hit predstava ‘Zlatni lančić od bižuterije’ već je mnogo puta rasprodala dvorane u regiji i nasmijala mnogobrojnu publiku, a ovom prilikom i Dubrovčani mogu uživati u priči o muško-ženskim odnosima na balkanski način. Andrijin izraziti talent, smisao za humor te vrhunska gluma uvertira su u nezaboravnu večer.

Bilo da dolazite s prijateljicama ili vašom drugom polovicom zabava vam je zagarantirana! Ulaznice po cijeni od 110 kuna možete kupiti na portalu ulaznice.hr, kod njihovih prodajnih agenata ili direktno u hotelu od ponedjeljka do subote od 8.30 do 15 sati.

Za one koji žele nastaviti provod, organizirali smo i posebnu večeru u tri slijeda u jednom od naših restorana. Uz predočenje ulaznice, cijena večere po osobi je 180 kuna. Prethodne rezervacije stola su obavezne. Za sve dodatne informacije i rezervacije stolova možete kontaktirati Dubrovačke Vrtove Sunca na broj telefona 020 361 500 ili putem maila na info@sungardensdubrovnik.com.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana