Natrag
27.3.2019 03:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

NE PROPUSTITE 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

12.3.2019 @ 7:50 Dulist Aktualno

Podijelite:

16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 14. do 17 ožujka 2019. u Hotelu Tirena na Babinom Kuku.

Osnovni cilj Sajma je podizanje razine ekološke svijesti, održiv razvoj, promocija zdrave prehrane ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva kroz kvalitetu, plasman i marketing.

-Posjetite 16. Mediteranski sajam i budite dio prodajno-izložbenog sajma, kulinarskog showa, radionica i brojnih predavanja. Posebno želimo istaknuti da u petak i subotu u 12 sati na trgu ispred hotela ‘Tirena – Babin kuk’ organiziramo kulinarske radionice čija će se jela svim posjetiteljima podijeliti besplatno – poručuju organizatori.

Inače, Mediteranski sajam Dubrovnik najveća je nacionalna manifestacija za male poduzetnike, obrtnike i OPG-ove. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke poljoprivrede i ostalog ekološkog poduzetništva. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana