Aktualno

NE PROPUSTITE 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 14. do 17 ožujka 2019. u Hotelu Tirena na Babinom Kuku.

Osnovni cilj Sajma je podizanje razine ekološke svijesti, održiv razvoj, promocija zdrave prehrane ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva kroz kvalitetu, plasman i marketing.

-Posjetite 16. Mediteranski sajam i budite dio prodajno-izložbenog sajma, kulinarskog showa, radionica i brojnih predavanja. Posebno želimo istaknuti da u petak i subotu u 12 sati na trgu ispred hotela ‘Tirena – Babin kuk’ organiziramo kulinarske radionice čija će se jela svim posjetiteljima podijeliti besplatno – poručuju organizatori.

Inače, Mediteranski sajam Dubrovnik najveća je nacionalna manifestacija za male poduzetnike, obrtnike i OPG-ove. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke poljoprivrede i ostalog ekološkog poduzetništva. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Pročitajte još

NAKON NEGODOVANJA GRAĐANA Villa Dubrovnik se više ne hvali privatnom plažom

Dulist

Pomozimo našem sugrađaninu Ivici Šariću – Žiki u borbi s teškom bolešću

Dulist

‘ROMEO I JULIJA’ Zbog ozljede glumice Amande Osborne premijera prekinuta nakon prvog čina

Dulist