Natrag
21.3.2019 02:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ne propustite 11. Mediteranski sajam zdrave prehrane

24.3.2014 @ 14:07 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

11. Mediteranski sajam zdrave prehrane,ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, održat će se od 27.- 30.ožujka, u hotelu ”Tirena”- Babin kuk Dubrovnik. Osim prodajnog dijela, u kojem se po popularnim cijenama nude domaće delicije, poput kulena, šunke, pršuta, sireva, maslinovog ulja, vina, ljekovitog bilja te drugih hrvatskih izvornih prehrambenih proizvoda, Mediteranski sajam kao i svake godine organizira brojna predavanja na teme vezane za ekološku proizvodnju, poljoprivredu, poduzetništvo te mogućnosti financiranja kroz EU fondove.
Ove godine zanimljiva su predavanja koja su namijenjena za najmlađe, tako će se uoči otvaranja Sajma u OŠ Marin Držić prezentirati učenicima proizvodnja i priprema hrane na biološko -dinamički način.
Posebna će atrakcija za sve građane biti kuhanje u mega tavi, kojom će se prigodom besplatno podijeliti 3 000 porcija jela posjetiteljima i izlagačima na Sajmu. Mediteranski sajam održava se pod pokroviteljstvom predsjednika RH Iva Jospovića, generalnim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede , i u suorganizaciji grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije te Hrvatske gospodarske komore.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana