Zanimljivosti

Ne propustite 11. Mediteranski sajam zdrave prehrane

11. Mediteranski sajam zdrave prehrane,ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, održat će se od 27.- 30.ožujka, u hotelu ”Tirena”- Babin kuk Dubrovnik. Osim prodajnog dijela, u kojem se po popularnim cijenama nude domaće delicije, poput kulena, šunke, pršuta, sireva, maslinovog ulja, vina, ljekovitog bilja te drugih hrvatskih izvornih prehrambenih proizvoda, Mediteranski sajam kao i svake godine organizira brojna predavanja na teme vezane za ekološku proizvodnju, poljoprivredu, poduzetništvo te mogućnosti financiranja kroz EU fondove.
Ove godine zanimljiva su predavanja koja su namijenjena za najmlađe, tako će se uoči otvaranja Sajma u OŠ Marin Držić prezentirati učenicima proizvodnja i priprema hrane na biološko -dinamički način.
Posebna će atrakcija za sve građane biti kuhanje u mega tavi, kojom će se prigodom besplatno podijeliti 3 000 porcija jela posjetiteljima i izlagačima na Sajmu. Mediteranski sajam održava se pod pokroviteljstvom predsjednika RH Iva Jospovića, generalnim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede , i u suorganizaciji grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije te Hrvatske gospodarske komore.

Pročitajte još

Pet razloga za posjetiti Importanne Sunset Party na krovu Royal Blue Hotela

Dulist

SUGRAĐANI SE PITAJU Smiju li kamperi zauzeti parkirno mjesto?

Dulist

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija