Aktualno

NE MOŽE BEZ DRAME Vrijedna pobjeda Squarea, vratili se u vrh ljestvice

NE MOŽE BEZ DRAME Vrijedna pobjeda Squarea, vratili se u vrh ljestvice

U prvom poluvremenu potpuno zasluženo vodstvo gostiju iz Splita 2-0, a u nastavku se igrači Squarea bude te pogocima Leonarda dos Santosa i jednim Blaga Gašpara rade preokret (3:2) za vrijedna tri boda čime je prekniut crni niz od tri uzastopna poraza.

U početku susreta prilike Pelea, Kuraje i Konsua, međutim daleko od realizacije. Gosti su u 10. minuti imali zicer, međutim Marić, iako je bio sam na drugoj stativi, uspio je promašiti nemoguće. U 12. minuti Blago Gašpar je oduzeo loptu na centru, sjurio se prema gostujućim vratima, međutim Tešija ga povlači te zarađuje žuti karton.

U 15. minuti šok u Gospinom polju kojeg je priredio Ecio Jurjević koji je okrenuo Konsua na oko 10-11 metara te silovitim udarcem pogodio za 0:1! Već u slijedećoj minuti Marić je pokušao iznenaditi Turuka, međutim naš je vratar izvrsnom intervencijom otklonio opasnost u korner. Tek što su gosti izveli korner, a nakon jedne gužve na oko 12-13 metara, ukazao se Vicko Radić, koji krade loptu te silovito pogađa za 0:2!

U nastavku neki drugi igrači u crveno-plavom!

Redaju se prilika za prilikom, a gosti u 26. minuti iz jedne kontre ne koriste ponuđeno (Tešija) te rezultat ostaje nepromijenjen! U 27. minuti, Ante Ćorluka radi prekršaj nad Đurašom za što dobija žuti karton, a potom i drugi žuti radi prigovora!

Pele je preuzeo ulogu izvođača te silovito pod gredu pogađa za smanjenje 1:2! Nakon tog pogotka naši ubacuju u još veću brzinu, a dokaz je i drugi pogodak u mreži Splićana! Kuraja je izveo akumulirani prekršaj na oko 12-13 metara te uposlio Blaga Gašpara koji neobranjivo, prizemnim udarcem, pogađa za 2:2!

Nisu gosti bili toliko agresivni i moćni u igri, no jesu iz kontri, a takva jedna se dogodila u 33. minuti kada se Josip Jurlina sjurio prema Turuku koji nas fantastičnom obranom ostavlja u igri!

Kako gosti nisu znali realizirati kontru, s naše strane jest Pele, koji je oduzeo loptu na centru te se sjurio prema vrataru kojeg je na kraju bez problema matirao za 3:2! U 38. minuti gosti opet prijete iz kontre (Kosor), međutim Turuku se dodaje još jedna bravurozna obrana. Pokušali su Splićani s igračem više, međutim Sqaureovci su izdržali do samog kraja te sačuvali sva tri boda.

Ovom su pobjedom stigli do 16 osvojenih bodova odnosno trećeg mjesta u poretku.Momčad su večeras predstavljali Turuk, Cvjetković, Pele (2), Džanković, Rezo, Kuraja, Zarač, Darrer, Konsuo, Nebergoj, Gašpar (1), Đuraš i Primić.

U 10. kolu gostuju kod MNK Osijek.

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist