Garaža

“Ne glumite više!”

Tijekom izlaganja nezavisnog vijećnika Pera Vićana o garaži pojavila se bivša gradonačelnica Dubravka Šuica, iako je na sjednici izostao odaziv vijećnika HSS-a i HDZ-a.

– Ove ugovore, koje treba pročitati 17 puta da bi se razumjeli, radili su izuzetno školovani i obrazovani varalice i prevaranti jer su njihove odredbe štetne za proračun grada. Tko dvoji u to griješi – rekao je za govornicom Gradskog vijeća Pero Vićan.

Na koncu je predožio da se današnja rasprava ne zaključi, nego da se vijećnicima pojasne neke odredbe ugovora da "vidimo je li svim vijećnicima u interesu gradski proračun ili Midia grupa".

– Ne glumite više, istina će vas osloboditi. Ako ste čekali dvije i pol godine dajte si vremena – poručila je vijećnica Marija Delija, okomivši se na gradonačelnika kako je za ovu temu imao dvije i pol godine. Također mu je spočitala kako je vijećnicima, da je stvarno htio ozbiljnu raspravu, trebao dati alternativne zaključke o kojima bi raspravljali.

Pročitajte još

Muratti poslala požurnicu Državnom odvjetništvu

Andrea Falkoni Račić

Ragusa odblokirana, snijeg odgodio pregovore

Barbara Đurasović

Nova runda pregovora u petak!

Barbara Đurasović

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija