Natrag
20.10.2018 19:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

NATJECATELJI IZ DEVET DRŽAVA Sve je spremno za osmo izdanje ‘Toma’

4.4.2018 @ 6:46 Dulist Sport

Podijelite:

Na bazenu u Gružu, danas počinje osmo izdanje Međunarodnog memorijalnog turnira Tomo Udovičić.

U bazenu, na dva terena i u dvije konkurencije, snage će odmjeriti preko 500 natjecatelja iz devet država. U konkurenciji U-12 će nastupiti 24 momčadi, a u konkurenciji U-14 njih 16.

Na dosadašnjim izdanjima turnira najuspješniji je bio Partizan sa četiri naslova pobjednika, domaćin turnira JUG CO ima dvije pobjede, dok je jedini preostali pobjednik Cavtat, koji je naslov osvojio prošle godine. Ove se godine čeka i prvog pobjednika u konkurenciji do 14 godina.

Interes za ovogodišnje izdanje turnira bilo je veliko te su prijave za nastup na turniru bile zaustavljene mjesec dana prije, što do sada nije bio slučaj. Unatoč prometnoj izoliranosti Dubrovnika te velikoj udaljenosti, na turniru svake godine nastupa sve više natjecatelja iz mnogih svjetskih i europskih država. Ove godine prvi put, paraleleno s turnirom za vetrpoliste do 12 godina, održava se i turnir u konkurenciji do 14 godina.

Turnir završava finalnim danom, u nedjelju. Samo finale turnira U-12 je na rasporedu u 16.30, a turnira U-14 u 17. 30 sati.

Izvor: VK Jug

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana