Aktualno

Natječajem do novog direktora TZ-a

Natječajem do novog direktora TZ-a

Turističko vijeće TZ grada Dubrovnika na čelu s gradonačelnikom Vlahušićem jutros je donijelo odluku o raspisivanju javnog natječaja za mjesto čelnog čovjeka gradske TZ.

Razlog tome je istek mandata, odnosno ugovora o radu aktualnoj direktorici Jelki Tepšić zaključno s danom 16. veljače, a kako neslužbeno doznajemo gradonačelnik je jutros rekao da joj se ugovor neće produžiti.

Već se neko vrijeme u kuloarima špekulira kako će u direktorskoj fotelji TZ-a Tepšić smijeniti Nikolina Vicelić, donedavna direktorica korporativnih komunikacija i članica uprave JLH-a. O tome je prvi pisao duList.

– U ovom trenutku imam nekoliko poslovnih ponuda koje su vezane za područje Dubrovnika i Zagreba. Nakon 10 godina intenzivnih poslovnih obveza uživam u odmoru i punim baterije za novi poslovni angažman o kojem ću donijeti odluku u skoroj budućnosti – kratko je sredinom siječnja za duList odgovorila Nikolina Vicelić.

Turističko vijeće jutros je tako, sukladno Statutu i Zakonu o turističkim zajednicama, imenovalo povjerenstvo za provedbu natječajne procedure.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist