Dojurio je iz Poreča na dubrovački Good Food festival, gdje večeras kuha u Villi Čingriji. A prije toga, jedan od ponajboljih domaćih chefova, ali i najbolji promotor hrvatske gastronomije David Skoko, uspio je naći vremena za sjesti na kauč studija podcasta S Barbarom.
Skokova filozofija je jednostavna i temelji se na domaćim namirnicama i plavoj ribi, a ono što intenzivno promiče je i invazivna vrsta – plavi rak. I u nas je plavog raka sve više. Nastanio se i u malostonskom zaljevu, a ono što chefa Davida Skoka muči je što nije dobro izreguliran njegov izlov.
Koji je dubrovački restoran izdvojio kao najbolji, jesu li cijene u restoranima previše skupe? Kako bi se mogla riješiti sveprisutna birokracijama? Zašto ga ne zanima Michelinova zvjezidca? Što je sve promijenio u životu? Što je shvatio odkako je prije devet godina zbog srčanih problema zaustavio sve poslove na šest mjeseci? Gdje će uživati nekoliko sljedećih dana nakon što skuha večeru na Good Food festivalu?
Pogledajte cijelu epizodu podcast S Barbarom!
Kratke isječke potražite na Instagramu, Facebooku i TikToku.
Više sadržaja: [https://www.dulist.hr](https://www.dulist.hr)
#PodcastSBarbarom #DavidSkoko #GoodFoodFestival
5
Chef David Skoko: Ako na kraju sezone kupiš BMW, nešto ne valja | Podcast S Barbarom #84
DuList 10 hours ago