Aktualno

Natječaj za direktora ACI Slano krajem godine

Natječaj za direktora ACI Slano krajem godine

Nakon natječaja provedenih u kolovozu, nacionalni lanac marina ACI dobio je pet novih direktora marina te novu internu revizoricu.

Za tih šest radnih mjesta na natječaje se javilo oko 350 kandidata, doznaje Poslovni dnevnik u ACI-ju. Za mjesto internoga revizora pristigle su 74 prijave, a posao je dobila ekonomistica Ida Bajc, koja od 2007. radi u tvrtki PricewaterhouseCoopers kao Senior Asistent za usluge revizije, sudjeluje u revizijama poduzeća iz različitih sektora.Na natječaj za radno mjesto direktora ACI marina Rovinj, Pula, Pomer, Cres i Šimuni prijavila su se ukupno 283 kandidata. Za direktora marine Rovinj odabran je Boris Rivić, koji je tri godine bio menadžer marine Cedar Point Erie u državi Ohio na Velikim jezerima. Budući direktor marine Pula Darko Starčević radio je osam godina na rukovodećim poslovima u pomorskoj policiji.

Romeo Cetina, novi direktor ACI marine Pomer, osam godina bio je član Nadzornog odbora Tehnomontove marine u Puli. Alan Šepuk, magistar inženjer pomorskog prometa nautičkog smjera, bit će direktor marine Cres, a među ostalim ima osam godina iskustva na radnom mjestu direktora marina. Ivan Mokos novi je direktor marine Šimuni na Pagu, a u ACI-ju ističu da ima veliko jedriličarsko iskustvo te je dobar poznavatelj rada i organizacije poslovanja marina. U ACI-ju najavljuju da će potkraj godine raspisati natječaj za direktora marine Slano te opcijski natječaj za direktore marina Palmižana te Tisno, ako ACI dobije koncesiju LNT u Tisnom, piše Poslovni.hr

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist