DuList IN

Nathaniel Buzolic: Možda se i preselim u Hrvatsku

Nathaniel Buzolic (Kol), zvijezda serijala Vampirski dnevnici inače porijeklom Hvaranin, koji već nekoliko dana boravi u Dubrovniku, družio se danas s obožavateljicama.

Nije bio ni svjestan da ih toliko ima u Dubrovniku.

– Presretan sam što sam ovdje. Nisam očekivao da će ovoliko cura doći vidjeti me-istaknuo je glumac . Naime, rođen je u Australiji, dok je njegova baka došla s Hvara, nakon Drugog svjetskog rata kad su mu djeda ubili komunisti. Kazao je kako je mami obećao da će je vratiti u Hrvatsku, a to je ove godine i učinio.

-Zbog te povijesti koja moju obitelj veže za ovo područje ova zemlja će zauvijek imati posebno mjesto u mome srcu. Namjeravam se svake godine vratit a možda jednom ovdje kupim kuću i ostanem živjeti -dodao je naglasivši kako svoje kolege  poput Iana Somerhaldera, Paula Wesleya i Jospha Morgana, već nagovara da dođu u posjet Hrvatskoj.
 
– Ian mi stalno govori da su Hrvatice jedne od najljepših žena na svijetu a ja ga zato stalno nagovaram da dođe – kroz osmijeh je kazao mladi glumac  koji   sutra napušta Dubrovnik te kreće za Brazil.

Pročitajte još

STAND UP VEČER NA BABINOM KUKU Nasmijte se do suza uz dvije dame

Dulist

PRVENSTVO U PRAGU Dubrovački steperi viceprvaci Europe u tri kategorije!

Dulist

ZABAVA ZA SVE GENERACIJE City Games i ovog ljeta stižu u Zaton!

Dulist