Natrag
22.2.2019 03:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nathaniel Buzolic: Možda se i preselim u Hrvatsku

19.6.2013 @ 20:39 Dulist dulist IN
13;13

Podijelite:

Nathaniel Buzolic (Kol), zvijezda serijala Vampirski dnevnici inače porijeklom Hvaranin, koji već nekoliko dana boravi u Dubrovniku, družio se danas s obožavateljicama.

Nije bio ni svjestan da ih toliko ima u Dubrovniku.

– Presretan sam što sam ovdje. Nisam očekivao da će ovoliko cura doći vidjeti me-istaknuo je glumac . Naime, rođen je u Australiji, dok je njegova baka došla s Hvara, nakon Drugog svjetskog rata kad su mu djeda ubili komunisti. Kazao je kako je mami obećao da će je vratiti u Hrvatsku, a to je ove godine i učinio.

-Zbog te povijesti koja moju obitelj veže za ovo područje ova zemlja će zauvijek imati posebno mjesto u mome srcu. Namjeravam se svake godine vratit a možda jednom ovdje kupim kuću i ostanem živjeti -dodao je naglasivši kako svoje kolege  poput Iana Somerhaldera, Paula Wesleya i Jospha Morgana, već nagovara da dođu u posjet Hrvatskoj.
 
– Ian mi stalno govori da su Hrvatice jedne od najljepših žena na svijetu a ja ga zato stalno nagovaram da dođe – kroz osmijeh je kazao mladi glumac  koji   sutra napušta Dubrovnik te kreće za Brazil.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana