Crna kronika

NASTRADALI MOTOCIKLISTI Poznate okolnosti dva jučerašnja sudara

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su o detaljima dviju prometnih nesreća, koje su se jučer dogodile na području grada i Župe dubrovačke.

U prvoj prometnoj nesreći, koja se dogodila oko 17.15 sati u Ulici branitelja Dubrovnika, 17-godišnjak je, upravljajući motociklom dubrovačkih registracijskih oznaka, izgubio nadzor nad motociklom i zajedno s putnikom na motociklu pao na kolnik prešavši na suprotnu kolničku traku gdje je došlo do udara u osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim se iz suprotnog smjera kretao 52-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći teže je ozlijeđen motociklist koji je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je lakše tjelesne ozlijede zadobio putnik na motociklu te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući.

Druga prometna nesreća se dogodila oko 19.45 sati na državnoj cesti D-8 u Mlinima kada je 37-godišnjak upravljajući motociklom dubrovačkih registracijskih oznaka nepropisno pretjecao dva osobna vozila.

U fazi kočenja prednjim dijelom motocikla udario je u zadnji dio osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka koje je propisno skretalo u lijevo. Uslijed sudara motociklist je pao na kolnik i tom se prilikom teže ozlijedio.

Pročitajte još

ZATON MALI U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Dulist

PROMETNA U ČILIPIMA Motociklist zadobio teže ozljede, prevezen helikopterom u Split

Dulist

ZBOG PLATSKE TRAGEDIJE Petorici osumnjičenika prijeti zatvor od tri do 15 godina

Dulist