Natrag
19.2.2019 18:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nastavlja se proslava ulaska RH u EU

28.6.2013 @ 18:01 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Program proslave ulaska Hrvatske u EU nastavlja se večeras.

Od 19 sati na Stradunu nastupa Norveški Brass Band Ostensjo Janitsjar iz Osla, u 21 sat u Atriju Kneževa dvora koncert će održati Dubrovački simfonijski orkestar. Orkestrom će dirigirati Ivan Josip Skender, a solisti na koncertu će biti NIKOLINA PINKO, sopran, MATIJA MEIĆ, bariton i NAIRA ASATRYAN, klavir. Na programu je Mozartova Mala noćan muzika i uvertira iz Figarova pira, Rossinijev Largo al Factotum, aria Figara iz opere Seviljski brijač, Sorkočevićeva Simfonija br. 3, Beethovenova Simfonija br. 7 i Tijardovićeva Arija Floramy iz operete Mala Floramy.

U 22 sata u Dvoru najavljen je "Dubrovački đir Europom", odnosno  nastupi dubrovačkih umjetnika i učenika Umjetničke škole Luke Sorkočevića, a od 22 sata i 30 minuta ispred Crkve svetoga Vlaha nastupa FA Linđo. U 23 sata i 15 minuta ispred Crkve svetoga Vlaha nastup je Mješovitog zbora Libertas uz izravno uključenje HRT-a s prijenosom Ode radosti u ponoća uz šampanjac ispred Gradske kavane.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana