DuList IN

Nastavlja se „Coolturno ljeto ” u Mokošici

Nastavlja se „Coolturno ljeto ” u Mokošici

Nakon četverodnevnog filmskog programa kojim je započelo „Coolturno ljeto“ u Mokošici, slijedi predstava “Adon i Venere”.

Što su djeca i mladi naučili tijekom Ljetne kazališne radionice „Play Držić“ koju su vodili glumci Nerma Kreso Kavain i Darko Kavain pokazat će u predstavi „Adon i Venere“ i to u nedjelju 10. kolovoza u 19,30 sati.

Slijedi kolaž večernje zabave za djecu „Igre po naški“ i karaoke na školskom igralištu u Mokošici koje će se održati u utorak 12. kolovoza od 20 sati. S obzirom da je broj natjecatelja ograničen, organizatori pozivaju sve zainteresirane od 8 do 12 godina da dođu sat prije početka i prijave se za natjecanje, a oni koji to ne uspiju vjerujemo da će biti prava podrška s tribina.

A koliko je zabavan svijet plesne umjetnosti mladim Mokošićanima pokazat će Plesni studio svojom predstavom Music box koja je na programu u srijedu 13. kolovoza u 20 sati također na školskom igralištu.

Oni malo stariji uživat će u najnovijoj predstavi kazališne družine Kolarin „Matrimonijo“. Na školskom igralištu Kolarin će gostovati u subotu 23. kolovoza u 20,30 sati.

– Ulaz na sva događanja je slobodan , a vi samo trebate doći i zabaviti se na prvom izdanju „Coolturnog ljeta“ – Mokošica 2014. – pozivaju organizatori.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist