Kultura

Nasmijte se do suza u Teatru

Nasmijte se do suza u Teatru

Urnebesnu komedija „Kidaj od svoje žene“ Raya Cooneya u režiji Sulejmana Kupusovića možete pogledati ovog petka i subote u Kazalištu Marina Držića s početkom u 19:30 sati.

 

Informacije i rezervacije na telefon 321-088. Dio prihoda od predstave koja će se odigrati 10.veljače ide udruzi „Veliko srce za malo srce“.

Riječ je o vodvilju jednog od najizvođenijih suvremenih britanskih autora Raya Cooneya, koji svojim sjajnim tekstom zabavlja i do suza nasmijava publiku diljem svijeta već dugi niz godina. U predstavi taksist John Smith vodi dvostruki život. Sa suprugom Mary živi u Wimbledonu, a sa suprugom Barbarom u Streethamu. Uredno je usklađivao smjene, dok jednog dana nije slučajno završio u bolnici. Policija i bolnica pomiješale su dvije njegove adrese. Obje su supruge doznale da je imao nezgodu, ali doznat će i puno više. Kako je situacija dosegla vrhunac i kako je završila za jadnoga Johna pogledajte u urnebesnoj komediji „Kidaj od svoje žene“.
Scenograf je Marin Gozze, kostimi su rad Jelke Grljević, a glazbu je odabrala Paola Dražić – Zekić. U predstavi glume: Branimir Vidić Flika, Jasna Jukić, Helena Kovačić, Zdeslav Čotić, Hrvoje Sebastijan, Edi Jertec, Antonio Franić i Davor Erceg.
 

Kako osvojiti ulaznice
 
U suradnji s Kazalištem Marina Držića poklanjamo dvije ulaznice za izvedbu u subotu. Karte će osvojiti najbrži čitatelj koji nam pošalje e-mail na info@dulist.hr s podacima (ime i prezime i broj telefona/mobitela) s naznakom „Želim ulaznice za predstavu“

 
 
 
 
 

Pročitajte još

Dubrovački muzeji pozivaju na radionice izrade i ukrašavanja keramike

Dulist

TRIBINA ‘POGLAVLJE FESTIVAL KARANTENA’ Art radionica Lazareti obilježava 35 godina postojanja

Dulist

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist