Aktualno

Nasilje ovisnih o gradonačelniku

Nasilje ovisnih o gradonačelniku

Očito svi koji ovise o gradonačelniku i Gradu cenzuriraju sve što mu se ne sviđa. Ne daj bože da se bilo koja poruka, koja mu ne odgovara pusti u javnost – komentirao je Đuro Capor,

frontmen Inicijative „Srđ ne naš“ sinoćnje izbacivanje Slavena Tolja iz Culture cluba Revelin, kojemu je sam bio svjedok.

– Mi smo s članovima TBF-a dogovorili da obuku majice s natpisom „Srđ je naš“. Kad su izašli na bis u tim majicama, nas nekoliko iz inicijative je stajalo u prvom redu. Zaštitari i vlasnik Revelina Lukša Franković su došli do Slavena, iz čista mira ga zgrabili, zavrnuli mu ruku, bacili ga na pod i izbacili iz kluba. Nas nekoliko iz Inicijative smo izašli za njima te smo zajedno sa Toljem bili na Hitnoj pomoći i u Policijskoj upravi. Ovo je strašno. Nevjerojatno nasilje koje se događa u Dubrovniku – kazao nam je Capor, potvrdivši tijek sinoćnjih nemilih događaja u Revelinu.

Uskoro donosimo izjave dubrovačkih političara i njihove komentare nasilnog događaja nad voditelje Art radionice Lazareti.
 
 

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist