DuList IN

NAŠI PRIJEDLOZI ZA VAŠE VALENTINOVO Što pokloniti i kako se najbolje provesti?

NAŠI PRIJEDLOZI ZA VAŠE VALENTINOVO Što pokloniti i kako se najbolje provesti?

Slatke muke odabira savršenog poklona za Valentinovo muče sve zaljubljene iz godine u godinu. I koliko god dobro poznajete svoju drugu polovicu, i koliko god ste zaljubljeni, nikada ne uspijevate odabrati baš onaj pravi poklon da izmamite najveći osmijeh?

Nema tu ništa čudno, u moru poklona i ideja koje nam se nude svaki dan, teško je biti inovativan i drugačiji. A nas je izgleda pogodila Kupidova strijelica pa smo smislili top tri najbolja poklona za ženu i muškarca, ali i zanimljive aktivnosti kojima možete upotpuniti Dan zaljubljenih, pa ćemo vama skratiti te slatke muke.

A da ne biste glavu razbili razmišljanjem o poklonu za svoju damu, mi smo tu uskočili i našli ova tri savršena poklona.

Nux ulja – Svaka ih žena voli zbog njihove jednostavnosti, ali i čarolije koju im pruža. Predmet želje svake moderne žene su ova ulja koja kožu čine mekanom poput svile savršenim spojem biljnih formula.
Yamamay rublje – Omogućite svojoj boljoj polovici da je zavede elegancija. Yamamay rublje je idealan poklon za romantične dane kao što je Valentinovo. Posegnite za klasičnom crvenom ili nešto odvažnijim bojama, u svakom slučaju pogriješiti ne možete!
Čokoladna masaža u Valamar Lacromi – Jedna od najnježnijih i najugodnijih masaža, pa se u čokoladi može uživati i bez straha o suvišnim kalorijama. Visok postotak kofeina u čokoladi stimulira cirkulaciju, antioksidansi u njoj daju koži sjaj i čvrstoću te pomažu puniti stanice kolagenom i elastinom.

Što ćemo s muškarcima?
Nije uvijek lako smisliti što pokloniti svome muškarcu, jer oni ne izražavaju svoje želje tako očito kao žene, ali postoje pokloni koji će svaki muškarac rado dobiti.
Parfemi iz parfumerije Anabella – Klasičan i bezvremenski poklon za Valentinovo. S parfemom nikada ne možete pogriješiti, a odaberete li baš pravi miris za tu osobu to će biti i najbolji poklon.
Sat iz Anda Store – savršen poklon za svakog elegantnog muškarca. Bezvremenska moda i koliko god ih imali opet želimo još jedan sat. Poklon koji je idealan za svaku priliku kada želite pokazati da zaista poznajete svoga muškarca, jer nije lako izabrati sat koji odgovara karakteru.
Quadovi na Srđu – Za one malo odvažnije, prava adrenalinska poslastica su quadovi na Srđu kod Buggy Safari Dubrovnika. Neobičan poklon za Valentinovo, ali možda baš vašeg dragog ovakav poklon oduševi. Odmaknite se malo od konvencionalnog i pustite da mašta proradi.

Kako se dobro provesti
Valentinovo nije samo dan poklona, i darivanja, to je dan kojega zaljubljeni provode zajedno, a često nedovoljno originalno. Da vam ovo Valentinovo ne bude kao svako drugo potrudili smo se pronaći tri originalne aktivnosti, zbog kojih ćete ovu godinu pamtiti.
Katanac ljubavi – Ne morate biti u Parizu ili Pragu kako bi na most, ogradu ili slično ‘zarobili’ svoju ljubav u katancu i bacili ključ. Boninovo poviše stare gradske jezgre je savršeno mjesto za staviti vaš katanac, pa se dovijeka možete prisjećati ovoga Valentinova.
Kolači u Lera – Ne može Valentinovo proći bez kolača, pa se morate i zasladiti. DuList vam preporuča kolače u hotelu Lero.
Vikend u Hilton Imperijalu – Hilton Imperial je pripremio poseban romantični vikend, pa tako možete provesti ugodno popodne uz slastice, i romantičnu večeru. Kako bi ova večera bila drugačija od ostalih Hitlon je pripremio i posebne tanjure za zaljubljene – prilagođene za dvoje.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist