Politika

“Naši glasovi nisu na prodaju”

"Naši glasovi nisu na prodaju"

Potpisan je koalicijski sporazum između županijskih čelnika Hrvatske stranke prava i Autohtona-Hrvatska stranka prava o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore na području Dubrovačko neretvanske županije.

Kandidat za župana je Željko Kulišić, a za njegovog zamjenika predloženi su Denis Šešelj i Vjenceslav Paić-Karega.

Želja pravaša je bila okupiti ponovno sve pravaške stranke na jednom mjestu, no Ruža Tomašić i HSP A.S. odlučili su ići u koaliciju s HDZ-om.  
Željko Kulišić je naglasio kako isključivanjem Ante Đapića iz stranke stvorili ponovni uvjeti za njegov povratak nakon četiri godine izbivanja, te da je vrijeme da se županija očisti od onih koji su opustošili ovu zemlju.

– „Spasitelji“ ove županije neće izgraditi most, oni će vas još jednom izigrati. Obećavaju već jako dugo taj most, a od mosta još uvijek ništa. Rade samo zadnja dva mjeseca, mi nećemo raditi zadnja dva mjeseca. Namjeravamo raditi cijele četiri godine – istaknuo je Kulišić.

– Ovo je županija koja je orijentirana više na desno, kojoj je stalo do očuvanja tradicijskih vrijednosti, a nama je stalo do mladih i da sačuvamo i tradiciju i mlade na samom jugu Hrvatske – kazao je Šešelj.

Kako navode u HSP-u ovo je županija u kojoj je ponos biti dio krim miljea, u kojoj je ponos biti ratni profiter. Želja ove koalicijske liste je očistiti jug od takvih ljudi reći da je dosta bilo nelegalnih radnji te da je ponos biti pošten i častan čovjek.

– Ovo je nova stranka obnovljena i konsolidirana. Niti jedan vijećnik ove koalicije neće prodati svoj glas nikome. Mi nismo na prodaju niti naši glasovi – poručili su iz HSP-a
 

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist