Natrag
23.2.2019 06:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Naša županija izazvala pozornost u Bruxellesu

6.5.2013 @ 15:21 Mia Njavro Zanimljivosti
7;7

Podijelite:

U sklopu europskog tjedna, u Bruxellesu je 4. svibnja 2013. obilježen Festival Europe i Dan otvorenih vrata europskih institucija.

Sve zgrade europskih institucija – Parlament, Vijeće EU, Odbor regija i EU Komisija širom otvaraju svoja vrata svima koje zanima kako te institucije funkcioniraju. Povodom ove manifestacije predstavništvo Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu organiziralo je u Odboru regija informativni štand na kojem je predstavljena turistička i gastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije, mogućnosti stranih investicija te primjeri uspješno implementiranih projekata financiranih iz europskih fondova.

Upravo štand naše županije izazvao je najveću pozornost posjetitelja. Uz štandove hrvatskih županija, Dubrovačko-neretvanske, Karlovačke i Istarske županije, predstavile su se i mnoge druge europske regije kao i organizacije i lobističke mreže koje djeluju u Bruxellesu.

Tradicionalna proslava Festivala Europe i Dana otvorenih vrata europskih institucija i ove je godine privukla oko 50 tisuća posjetitelja.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana