Zanimljivosti

Naša županija izazvala pozornost u Bruxellesu

U sklopu europskog tjedna, u Bruxellesu je 4. svibnja 2013. obilježen Festival Europe i Dan otvorenih vrata europskih institucija.

Sve zgrade europskih institucija – Parlament, Vijeće EU, Odbor regija i EU Komisija širom otvaraju svoja vrata svima koje zanima kako te institucije funkcioniraju. Povodom ove manifestacije predstavništvo Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu organiziralo je u Odboru regija informativni štand na kojem je predstavljena turistička i gastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije, mogućnosti stranih investicija te primjeri uspješno implementiranih projekata financiranih iz europskih fondova.

Upravo štand naše županije izazvao je najveću pozornost posjetitelja. Uz štandove hrvatskih županija, Dubrovačko-neretvanske, Karlovačke i Istarske županije, predstavile su se i mnoge druge europske regije kao i organizacije i lobističke mreže koje djeluju u Bruxellesu.

Tradicionalna proslava Festivala Europe i Dana otvorenih vrata europskih institucija i ove je godine privukla oko 50 tisuća posjetitelja.

Pročitajte još

SLAVIMO KOROSANTE Blagdan Tijelova u dubrovačkoj prvostolnici

Dulist

PROJEKT ‘WebPoSt’ Dubrovački studenti nagradili web majstore

Dulist

NAJBOLJI LIKOVNI RADOVI Djeca prepoznala važnost civilne zaštite

Dulist.hr