Županija

NARDELLI SA ŠUSTAROM ‘Nastavit ćemo poticati obnovu turističkih kapaciteta’

NARDELLI SA ŠUSTAROM 'Nastavit ćemo poticati obnovu turističkih kapaciteta'

Općinski načelnik Silvio Nardelli sastao se u Hotelu Astarea s predsjednikom uprave Hotela Dubrovačka Rivijera Kristianom Šustarom.

-S obzirom da su Hoteli Dubrovačka rivijera nedavno dobili novog vlasnika, Adris grupaciju, a Šustar na osobni zahtjev karijeru nastavlja u Zagrebu, želio se zahvaliti na višegodišnjoj suradnji s lokalnom zajednicom prilikom koje je došlo do rekonstrukcije hotela Astarea, izgradnje vanjskog bazena, rušenja i izgradnje Hotela Mlini, te izgradnje Hotela Sheraton u ukupnoj vrijednosti preko 70 milijuna eura – ističu iz općine.

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli je iskazao zadovoljstvo nizom zajedničkih suradnji od izrade urbanističkog plana uređenja, projektne dokumentacije i odrađenih projekata koju su utjecali na poboljšanje cjelokupne infrastrukture na ovom području.

-Bez obzira na vlasničku strukturu, i dalje ćemo poticati obnovu turističkih kapaciteta na svim razinama te osigurati kvalitetne preduvjete za obnovu i izgradnju – rekao je Nardelli.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist