Natrag
16.1.2019 19:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

NARDELLI SA ŠUSTAROM ‘Nastavit ćemo poticati obnovu turističkih kapaciteta’

25.5.2018 @ 7:46 Dulist Županija

Podijelite:

Općinski načelnik Silvio Nardelli sastao se u Hotelu Astarea s predsjednikom uprave Hotela Dubrovačka Rivijera Kristianom Šustarom.

-S obzirom da su Hoteli Dubrovačka rivijera nedavno dobili novog vlasnika, Adris grupaciju, a Šustar na osobni zahtjev karijeru nastavlja u Zagrebu, želio se zahvaliti na višegodišnjoj suradnji s lokalnom zajednicom prilikom koje je došlo do rekonstrukcije hotela Astarea, izgradnje vanjskog bazena, rušenja i izgradnje Hotela Mlini, te izgradnje Hotela Sheraton u ukupnoj vrijednosti preko 70 milijuna eura – ističu iz općine.

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli je iskazao zadovoljstvo nizom zajedničkih suradnji od izrade urbanističkog plana uređenja, projektne dokumentacije i odrađenih projekata koju su utjecali na poboljšanje cjelokupne infrastrukture na ovom području.

-Bez obzira na vlasničku strukturu, i dalje ćemo poticati obnovu turističkih kapaciteta na svim razinama te osigurati kvalitetne preduvjete za obnovu i izgradnju – rekao je Nardelli.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana