Natrag
16.1.2019 04:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

NAPUSTILA NAS JE KOLEGICA I PRIJATELJICA Adio draga Marijana

23.7.2018 @ 12:00 Dulist Aktualno

Podijelite:

Nakon duge i teške bolesti napustila nas je kolegica i prijateljica, dugogodišnja novinarka Radio Dubrovnika Marijana Puhjera.

U srcima i sjećanjima svih onih koji su je poznavali ostat će njen vedar i nasmijan duh koji je nije napuštao ni u najtežim trenucima borbe s opakom bolešću. Bila je velika zaljubljenica u svoj Grad, a rijetko ste mogli prošetati Stradunom i ne sresti je u điru.

Marijana Puhjera rođena je u Dubrovniku 2. veljače 1969. godine. Cijeli svoj radni vijek od 1994. godine provela je na Hrvatskom radiju – Radio Dubrovniku, uređivala brojne emisije, pratila sve važnije gradske događaje i društveno političke teme.

Bila je strastvena zaljubljenica u svoj Grad, aktivna i u Domovinskom ratu u civilnoj zaštiti, a u poslijeratnom razdoblju posebno je bila senzibilizirana za sve što se odnosilo na hrvatske branitelje čiju je problematiku uvijek proživljavala svim srcem i svojim profesionalnim angažmanom zdušno pratila.

Posebna ljubav i strast bio joj je nogomet, bila je strastvena navijačica Hajduka, do posljednjeg je dana pratila Svjetsko nogometno prvenstvo i navijala za Hrvatsku reprezentaciju. Posljednji ispraćaj Marijane Puhjere bit će u srijedu u 18 sati na groblju na Dančama.

Redakcija DuLista upućuje iskrenu sućut obitelji, kolegama i prijateljima.

Adio draga Marijana…

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana