Aktualno

NAPUSTILA NAS JE KOLEGICA I PRIJATELJICA Adio draga Marijana

NAPUSTILA NAS JE KOLEGICA I PRIJATELJICA Adio draga Marijana

Nakon duge i teške bolesti napustila nas je kolegica i prijateljica, dugogodišnja novinarka Radio Dubrovnika Marijana Puhjera.

U srcima i sjećanjima svih onih koji su je poznavali ostat će njen vedar i nasmijan duh koji je nije napuštao ni u najtežim trenucima borbe s opakom bolešću. Bila je velika zaljubljenica u svoj Grad, a rijetko ste mogli prošetati Stradunom i ne sresti je u điru.

Marijana Puhjera rođena je u Dubrovniku 2. veljače 1969. godine. Cijeli svoj radni vijek od 1994. godine provela je na Hrvatskom radiju – Radio Dubrovniku, uređivala brojne emisije, pratila sve važnije gradske događaje i društveno političke teme.

Bila je strastvena zaljubljenica u svoj Grad, aktivna i u Domovinskom ratu u civilnoj zaštiti, a u poslijeratnom razdoblju posebno je bila senzibilizirana za sve što se odnosilo na hrvatske branitelje čiju je problematiku uvijek proživljavala svim srcem i svojim profesionalnim angažmanom zdušno pratila.

Posebna ljubav i strast bio joj je nogomet, bila je strastvena navijačica Hajduka, do posljednjeg je dana pratila Svjetsko nogometno prvenstvo i navijala za Hrvatsku reprezentaciju. Posljednji ispraćaj Marijane Puhjere bit će u srijedu u 18 sati na groblju na Dančama.

Redakcija DuLista upućuje iskrenu sućut obitelji, kolegama i prijateljima.

Adio draga Marijana…

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist