Aktualno

NAPOKON! Sutra počinju radovi na rekonstrukciji skretanja za Bosanku

NAPOKON! Sutra počinju radovi na rekonstrukciji skretanja za Bosanku

Grad Dubrovnik putem nadležnog Upravnog odjela za promet u subotu, 26. svibnja započinje interventne radove na rekonstrukciji raskrižja za Bosanku.

Stoga će nerazvrstana cesta ‘Put za Bosanku’, od spoja sa državnom cestom D8 do raskrižja nerazvrstane ceste Put za Bosanku – LC 69049 Bosanka – Brgat, od subote, 26. svibnja od 5:30 sati biti zatvorena za sav promet. Predmetno skretanje jedno je od najnesigurnijih raskrižja na gradskom području s čestim prometnim nesrećama te je upravo povećanje sigurnosti sudionika u prometu osnovni motiv ove žurne intervencije koja se provodi uz suglasnost nadležnih Hrvatskih cesta.

Predviđeno vrijeme trajanja radova je 10 dana, a u navedenom razdoblju promet za Bosanku odvijat će se obilazno preko državne ceste D 223 i naselja Gornji Brgat te obratno.

Promet ‘magistralom’ za sada će se odvijati obostrano. Ukoliko bude nužno u jednoj fazi radova zatvoriti jedan kolnički trak pritom će se voditi računa da se ti radovi odvijaju u noćnim satima, odnosno u razdobljima manjeg opterećenja prometa, kako bi isti što manje remetili redovno odvijanje prometa državnom cestom, javljaju iz Grada Dubrovnika.

– Mole se svi sudionici u prometu na pridržavanje privremene prometne regulacije postavljene uz kolnik ceste kao i za povećan oprez u prometu – poručuju.

Pročitajte još

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist