Županija

‘NAPLATA POTRAŽIVANJA’ Centar za poduzetništvo organizira besplatnu edukaciju

U sklopu projekta ‘Novim znanjem do uspjeha’, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizira besplatnu edukaciju ‘Naplata potraživanja’ koja će se održati 5. prosinca 2018. s početkom u 10 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik na adresi Vukovarska 16 u Dubrovniku.

Profesionalna naplata potraživanja je iznimno značajna aktivnost jer su kašnjenja u plaćanju među najčešćim uzrocima insolventnosti i predstavljaju rizik za novčani tok u poslovanju.
Svrha seminara je pružiti poduzetnicima osnovna znanja vezana za postupak naplate potraživanja kroz zakonske propise, sudske i druge prakse iz područja osiguranja i naplate potraživanja kako bi potraživanje u konačnici bilo i naplaćeno.

-Molimo sve zainteresirane da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr. Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju do utorka, 5. prosinca 2018. (do 15:30 sati) – ističu.

Pročitajte još

Otkriveno 60 lažnih diploma i svjedodžbi u hrvatskim školama

Dulist

U županiji se razvija 158 milijuna kuna vrijedna vodnokomunalna infrastruktura

Dulist

LASIĆ UZ DAN DRŽAVNOSTI: ‘Zaboraviti ne smijemo, ali živjeti i napredovati moramo’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija