Natrag
22.2.2019 07:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Napadnuta aktivistica je Dubrovkinja!

10.12.2013 @ 13:07 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Aktivistica Građanske akcije koja je sinoć napadnuta ispred zagrebačkog hotela Sheraton je Dubrovkinja M.R., doznaje duList.

Naime, na Facebook profilu Građanske akcije je objavljeno kako su aktivisti došli ispred hotela s transparentom dužine 10 metara na kojem je pisalo 'detuđmanizacija'. U hotelu se održavala tribina "Dr. Franjo Tuđman – vizionar i državnik", u organizaciji Hrvatskog memorijalnog dokumentacijskog centra Domovinskog rata i Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta.

– Karamarkove priče o novom, drugačijem HDZ-u ponovno su se pokazale neistinitima. Njihov je član (očitog geografskog podrijetla), naviknut da policija postupa kako oni sviraju, našu večerašnju akciju i obljetnicu smrti svojeg prvog predsjednika odlučio proslaviti radno. Kako to valjda i kod kuće čini, napao je našu aktivisticu, upola manju od sebe, i počastio je epitetima s kojima valjda časti majku kad mu skuha lošu večeru: "kurva me snima" i srušio je na pod. Policija je ispočetka postupala po navici i htjela nas koji smo je obranili od cipelarenja utrpati u maricu. No, policajac u civilu je istrčao iz Sheratona i – još uvijek s telefonom na uhu – spriječio kolege da to učine. Pritom, nismo vidjeli da su legitimirali ijednog HDZ-ovca, unatoč prijetnjama jednog od njih da "unutra ima puno branitelja koji će rado izići i pokazati nam svima" – ističu na Facebook grupi Građanska akcija.

Naveli su i da je policija napravila izvid, te da su neki policajci svjedočili nemilom događaju ali nisu na vrijeme reagirali i zaustavili napad. Inače, najavljeni govornici na tribini su bili  Milan Kovač, dr. Ante Nazor, dr. Miroslav Tuđman, Jadranka Jureško-Kero, general Damir Krstičević i Tomislav Karamarko.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana