Kultura

“NALIK NA TIKVU” Vodimo vas u nedjelju u kazalište!

"NALIK NA TIKVU" Vodimo vas u nedjelju u kazalište!

DuList u suradnji s Kazalištem Marina Držića daruje najbržeg čitatelja ili čitateljicu s po dvije ulaznice za predstavu „Nalik na tikvu“ u nedjelju, 26. listopada u 20 sati.

kao i uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom ‘Nalik na tikvu’, te imenom i prezimenom i kontakt brojem. Najbrži će svoje ulaznice moći preuzeti na blagajni KMD-a prije predstave.

Podsjetimo, Elvis Bošnjak i Trpimir Jurkić zvijezde su duhovite i zaigrane predstave “Nalik na tikvu”. Nova premijera u koprodukciji Kazališta Marina Držića i kazališta PLAYDRAMA iz Splita odigrat će se večeras, 24. listopada u Dubrovniku. Humoreske Daniiila Ivanoviča Juvačova Harmsa u režiji Gorana Golovka traže odgovore kroz ‘Harmsovske igrarije’.

Dva klauna na sceni u duhovitim dijalozima oduševit će vas ljudskim temama i dječjom potrebom da se pronađu odgovori na ona svakodnevna, pitanja svakog čovjeka. Sjajni glumci na sceni će se zapitati na koji način je Daniil Harms naš suvremenik i kako je zapravo najavio naše vrijeme.

Nakon dubrovačke premijere, reprize se igraju 25. i 26. listopada u 20 sati; a potom će se 29. listopada odigrati premijerna izvedba u splitskom Amfiteatru Doma Mladih. Rezervacije na 321-088 ili na e-mail adresu: kmd.blagajna@gmail.com.

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist