DuList INUrednički izbor

NAKON TOM JONESA I IL VOLA U Dubrovnik stiže Andrea Bocelli

NAKON TOM JONESA I IL VOLA U Dubrovnik stiže Andrea Bocelli

Dugo je Dubrovnik priželjkivao koncerte međunarodnih glazbenih zvijezda i konačno su nakon dugih pregovora, a zahvaljujući sufinanciranju Grada Dubrovnika povodom 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara, ove godine na najljepšoj dubrovačkoj pozornici nastupile svjetske glazbene zvijezde Tom Jones i Il Volo.

Ovim nastupima Dubrovnik se upisao među gradove koji, uz klasične izvođače, nudi u globalnim razmjerima zanimljiva glazbena imena te su osim nastupa domaćih i regionalnih zvijezda, u organizaciji Grada Dubrovnika, održana dva koncerta ovih svjetski poznatih izvođača.

No, nisu to jedine glazbene senzacije koje će nastupiti u Dubrovniku. Obzirom na brojne pozitivne komentare upućene od strane naših sugrađana, a znajući kako su i ulaznice planule u vrlo kratkom vremenu, Grad Dubrovnik je u suradnji s Dubrovačkim ljetnim igrama započeo pregovore s dvije velike međunarodne zvijezde za nastupe u 2020. godini. Jedan od njih je Andrea Bocceli dok s drugim imenom u ovoj fazi pregovora još ne možemo izlaziti u javnost.

Svjesni smo činjenice kako zbog ograničenog prostora ovi koncerti ne mogu biti financijski profitabilni, ali smatramo kako su za destinaciju poput Dubrovnika oni iznimno važni za ostvarenje kvalitete pružene usluge i razinu imidža.

Pročitajte još

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

TAKSISTI SLOŽNI Ima nas previše i treba uvesti reda!

Nora Di Leo

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist