Natrag
15.2.2019 23:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nakon Šuice ‘mala Dube’?

4.12.2013 @ 10:28 Nikša Miletić Politika

Podijelite:

Najveći tektonski poremećaj koji se dogodio u dubrovačkom HDZ-u u posljednjih 20 godina prošao je nevjerojatno (ne)zapaženo.

Dubravka Šuica nakon 15 godina suverenog vladanja više nije prva žena Petilovrijenaca, a takav rasplet začudio je – nikoga.
Možda se razlog tome može pronaći u činjenici da su medijima mjesecima unaprijed različiti izvori, kako unutar gradskog, tako i nacionalnog HDZ-a potvrđivali da će joj se pružiti mogućnost 'časnog odstupanja zbog EU dužnosti', no kako god se okrene, prevrne, pogleda, posmotri, zadnju riječ imala je Šuica.

I na sam dan subotnje sjednice županijskog odbora HDZ-a na kojoj je raspušten gradski odbor te stranke Šuica je na odlasku iz Velike vijećnice istaknula kako 'ona ne bi otišla, da odlazak nije NJEZINA želja'.

Zašto će se ona 'najslađe smijati' i koje tko veze vuče kako bi se stekle simpatije vrha stranke doznajte u tiskanom izdanju duLista.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana