Aktualno

NAKON PISANJA DULISTA Skuteri u Uvali Sumartin ‘prenoćili’ na morskoj površini

Nakon pisanja DuLista kako je na području Uvale Sumartin postavljena dizalica za izvlačenje skutera, a koja sprječava nesmetan ulaz u more osoba s invaliditetom, nešto se ipak promijenilo! Naime, kako nas je obavijestio Igor Legaz iz Udruge Divlja liga vaterpolo, cijelu noć s petka na subotu, iako je bila totalna bonaca, skuteri su ‘prenoćili’ na morskoj površini. Treba napomenuti kako se skuteri nisu izvlačili vanka kad je more valovito, kako valovi ne bi srušili stalke i tako razbili skutere.
-Ovo je prvi put da sam ih vidio ostavljene na morskoj površini preko noći, iako je bila apsolutna bonaca. Ne znam što se dogodilo. Je li kapetanija možda promijenila stav, pojma nemam. Valjda ćemo uskoro saznati. Bio bi red od kapetanije da se izjasni, naročito nakon onako sramotno neprimjerene obavijesti od neki dan – smatra Legaz.

Pročitajte još

OLIMPIJSKE NADE Jugašima četvrto mjesto

Dulist

MARE I LEONA U ĐIRU ‘Ne bismo Orsan mijenjali ni za što, ali izluđuje nas parking i skupa butiga’

Dulist

LIJEČNICE MARIJA I KATARINA DORŠNER Uvijek smo se pratile u stopu. Sestra je osoba na koju možeš u svemu računati

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija