Aktualno

NAKON OBITELJSKE TRAGEDIJE Ispričali se Milu Hrniću na šaljivoj reklami

NAKON OBITELJSKE TRAGEDIJE Ispričali se Milu Hrniću na šaljivoj reklami

Obitelj popularnog dubrovačkog pjevača Mila Hrnića nedavno je pogodila tragedija kad mu je prerano preminuo sin Srđan Sergio Hrnić, inače i sam pjevač te branitelj.

Čitavo to vrijeme na nacionalnoj televiziji vrtila se šaljiva reklama Erste banke čije je Milo Hrnić protagonist, što je brojne gledatelje ostavilo u nevjerici zbog neosjetljivosti banke na čitavu situaciju. Redakcija Slobodne Dalmacije obratila se Ersteu za objašnjenje. Ubrzo na njihovu adresu stigao je odgovor kojeg prenosimo u cijelosti.

‘Erste banka je odmah nakon saznanja o tom tužnom događaju g. Hrniću uputila svoje najiskrenije izraze sućuti zbog velikog gubitka koji je pogodio njega, ali i cijelu obitelj. Moramo istaknuti da se u tim trenucima razmišljalo o opciji zaustavljanja kampanje na neko vrijeme. Iako takva odluka na kraju ipak nije bila donesena, učinjene su određene prilagodbe u vremenskom rasporedu objava.

Naravno, svjesni smo činjenice da se radi o nenadoknadivom gubitku i trenucima velike boli. Zbog toga nam je iskreno žao ako je nastavak kampanje obitelji uzrokovao dodatnu tugu i produbio osjećaj nelagode. To nam nikako nije bila namjera. Na kraju bismo željeli istaknuti da je dugogodišnja suradnja s g. Hrnićem jedan od primjera najbolje prakse, i u pitanju uspješnosti kampanja u kojima je on jedan od glavnih protagonista, i u okvirima kvalitete međuljudskih odnosa prilikom rada na zajedničkim projektima. Vjerujemo da ćemo i u budućnosti imati priliku zajednički surađivati, uvažavajući sve objektivne okolnosti trenutačne situacije’, napisao je Dario Gabrić, direktor Ureda korporativnih komunikacija.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist