Aktualno

NAKON NEGODOVANJA GRAĐANA Villa Dubrovnik se više ne hvali privatnom plažom

Villa Dubrovnik je izgleda sa svojih web stranica uklonila tvrdnju da je plaža u njihovoj koncesiji privatno vlasništvo. Na to su, podsjetimo upozorili naši sugrađani, a DuList je potom dao i objašnjenje sukladno odluci Dubrovačko-neretvanske županije. Naime, u čl. 5 odluke izričito je navedeno kako najbolji ponuditelj (u ovom slučaju Villa Dubrovnik) nije ovlašten ograđivati ga, zagrađivati i naplaćivati dodjeljenomu. Također, dužan ga je održavati, štiti, ali i unaprijeđivati u skladu s propisima. Koncesija je dodijeljena na 10 godina počevši od trenutka sklapanja ugovora, dakle lani, no ona se prema čl. 10 iste odluke može oduzeti iz zakonski opravdanih razloga. Uz to, župan stalno ističe kako u našoj županiji nema ‘zatvorenih’ koncesija.

Ipak, iako danas na stranici na kojoj se nalaze informacije o uslugama i zabavi hotela, odnosno o samoj plaži više ne piše ‘privatna plaža’ već samo plaža, ima još nekih detalja za izmijeniti. Baš poput opisa: ‘Dopustite da vas razmazimo dok uživate pored našeg beskonačnog bazena ili na privatnoj plaži’. Nadamo se kako će se i svi ti zaostali detalji, pa i oni s naslovne stranice, uskoro izmijeniti.

 

 

Pročitajte još

TRAŽE STATUS SLUŽBENE OSOBE Strukovna komora osudila napad na zaštitare u Zračnoj luci

Dulist

Posljednji ispraćaj Luke Korde sutra na Grudi

Dulist

Luka 11,8 milijuna kuna u plusu, nagrade jubilarcima tvrtke

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija