Natrag
20.4.2018 12:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nakon Londona Španja odlazi u “mirovinu”

29.5.2012 @ 12:30 Andrea Falkoni Račić Sport
2;2

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić primio je plivača Mihovila Španju povodom osvajanja tri zlatne medalje i postavljanje svjetskog rekorda na Otvorenom prvenstvu SAD-a u plivanju za osobe s invaliditetom.

Tom je prilikom Španja najavio kako su pred njim pripreme za Paraolimpijske igre u Londonu, nakon kojih je najavio završetak karijere kao aktivni plivač, te da će o tome snimiti dokumentarni film.

Namjera mu je ne samo prikazati vlastiti pohod i pripreme za nastup na četvrtim Paraolimpijskim igrama u karijeri već i sve ono što je potrebno za uspjeh u sport osoba s invaliditetom te uspjehe u privatnom životu – osobito obrazovanju.

Stoga je zatražio i pomoć Županije kod realizacije te ideje.
Župan Dobroslavić čestitao je Španji na svim uspjesima i dodao kako će Županija podržati snimanje dokumentarnog filma o njemu.

Kao čestitku za uspjeh u SAD-u župan je Španji poklonio knjige „Kazalište vlasti“ Nelle Lonze i „Vlastela grada Dubrovnika 1 ; Korijeni, sturktura i razvoj dubrovačkog plemstva“ Nenada Vekarića, ali i manžete s grbom Županije.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana