Aktualno

NAKON DVIJE GODINE Gulliver Travel opet pod okriljem TUI-a

Dubrovačka turistička i putnička agencija Gulliver Travel nakon gotovo dvije godine vratila se u okrilje TUI Group, čijim je dijelom bila od 2001. do 2016. godine.

Za povratak u poznato okruženje zaslužna je poslovna odluka Hotelbeds Groupa, vodećeg globalnog pružatelja usluga i razvoja inovacija u području putovanja, koja je svoju ‘Destination Management’ diviziju, uključujući Gulliver Travel, prodao TUI Groupu, odnosno španjolskom TUI Destination Services, koja djeluje u 48 država, ima više od 9000 zaposlenih i ostvaruje prodaju od 700 milijuna eura.

-Povratkom u vlasničku strukturu TUI Groupa imamo osiguran posao za budućnost. Naime, dosad smo imali ugovor na određeno, odnosno do 2020. godine i pitanje je što bi se nakon toga dogodilo. Sad se to mijenja. Nama je povratak u okrilje TUI Group sjajna stvar jer je to grupacija koja se u Hrvatskoj nezaustavljivo širi – rekao je predsjednik uprave Gulliver Travela Goran Hrnić.

Podsjetimo, Gulliver Travel osnovan je 1989. godine u Dubrovniku i vodeća je destinacijska menadžment kompanija u regiji.

Pročitajte još

UGOSTITELJI VLADI ‘Pred kolapsom smo, hitno morate odobriti kvotu za dodatnih 5000 radnika’

Dulist

JESMO LI SPREMNI ZA EURO? Vujčić: ‘Hrvatski sustav banaka je iznad prosjeka eurozone’

Dulist.hr

PROVJERILI SMO Dubrovnik ima više od 27 tisuća vozila

Andrea Falkoni Račić