Grad

NAKON 11 GODINA Dubrovnik postaje ‘homeport’ Thompsonu

NAKON 11 GODINA Dubrovnik postaje 'homeport' Thompsonu

Povodom pozicioniranja luke Dubrovnik za luku ukrcaja i iskrcaja za brod Thompson Celebration na ljeto 2015. godine, danas je održana konferencija za novinare.

Kako je istaknuto na pressici važnost takvog pozicioniranja leži u činjenici da se na takav način produžava boravak turista u destinaciji, a ovo je prvi put nakon 2003. godine da je Dubrovnik postao tzv. homeport za brod ove veličine.
-Ovo smo konačno dočekali i prvi put nakon 2003. godine stvorili su se infrastrukturni uvjeti za ovakvo nešto – rekao je prvi čovjek Gulliver travela Goran Hrnić.
-Dolazimo ovdje već pet godina i zadovoljstvo naših gostiju je uvijek izvrsno. Imamo brodove i drugim dijelovima Mediterana, ali Dubrovnik je kao odredište najpopularniji među našim kupcima – rekao je genaralni direktor Thompson Cruiesesa Neil Duncan.
Na konferenciji su svoje zadovoljstvo izrazili i predstavnici Zračne luke Dubrovnik i ministarstva turizma, direktorica TZ Grada Dubrovnika Romana Vlašić te gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić.

Pročitajte još

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist