Natrag
19.4.2019 04:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

NAJVEĆI KATALOG Neodoljiva Hrvatska oduševila posjetitelje

19.8.2014 @ 11:14 Dulist dulist IN
3;3

Podijelite:

U Dubrovniku je sinoć predstavljen najveći turistički katalog na svijetu, pod nazivom Neodoljiva Hrvatska, koji će se do konca kolovoza moći vidjeti u Luži.

Realizaciju predstavljanja projekta Lux promocije u Dubrovniku pomogli su Grad Dubrovnik, Kinematografi Dubrovnik i TZ grada Dubrovnika. O katalogu su govorili Romana Vlašić, direktorica TZ grada Dubrovnika, Milan Perić pročelnik Ureda za poduzetništvo, turizam i more Grada Dubrovnika i autorica i idejna začetnica projekta Sunčana Matić iz LUX promocije. Predstavljanju su nazočili i hrvatski olimpijci Nikša Dobud i Paolo Obradović, članovi VK Jug, te proslavljeni paraolimpijac Mihovil Španja koji se obratio nazočima ističući kako vjeruje da će simbolično „listanje“ ove ogromne knjige ovih triju sportaša predstavljati i zaokret u vrednovanju sportaša i njihovih uspjeha kao najvećih promotora Hrvatske.

Projekt ‘Neodoljiva Hrvatska’ svojim sadržajem predstavlja potpuno novo, moderno poglavlje u promidžbi Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije ali i države zanimljive za poslovne investicije. Najveći katalog na svijetu kandidiran je i za Guinness World Record, a u njemu se opisuju najvažnije vrednote Hrvatske, od identiteta i gospodarstva do posebnih oblika turizma.

Na ovom impozantnom katalogu radilo je preko 50 stručnih, renomiranih suradnika, a sadržaj predstavlja hrvatske atrakcije, prirodne ljepote, povijesnu i kulturnu baštinu, tradiciju, običaje, narod, gospodarstvo, sportske uspjehe, turističku ponudu i njezine specifičnosti. Atraktivnost kataloga je i u njegovim dimenzijama – širok je 1398 mm, visok 1650 mm, težak 70 kg, na 378 stranica i 900 kvadrata papira i predstavlja Hrvatsku kao turističku destinaciju posebno atraktivnu posjetiteljima kroz cijelu godinu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana