DuList IN

Najsexy se osjećam u sportskoj eleganciji

Najsexy se osjećam u sportskoj eleganciji

Za duList razgovarala sam s lijepom Fikretom Husić, 23-godišnjom miss Bosne i Hercegovine, porijeklom iz Brčkog, gdje studira na ekonomskom fakultetu. Najdraži hobi joj je rekreativna odbojka, a sada nosi titulu Miss BiH 2012. godine.

Kad si se počela baviti manekenstvom?

– Svoje prve modne korake sam započela, koliko se sjećam, sa 15 godina, no to nije dugo trajalo. Tek kada sam se prijavila na izbor za Miss Brčko Distrikta, točnije kad sam imala 21 godinu, to je postalo ozbiljnije.

Osvojila si i titulu. Kakvi su tvoji dojmovi vezani za to natjecanje?

– Da, osvojila sam titulu Miss Bosne i Hercegovine ove godine. Mislim da svaka djevojčica od malena sanja da pobjedi na natjecanju ovog tipa, te i ja mogu reći da se moja želja ostvarila. Već tri mjeseca nosim laskavu titulu Miss Bosne i Hercegovine i mogu reći kako sam jako ponosna na sebe.

Koji ti je najdraži dizajner, te nosiš li dizajnersku robu?

– Voljela bih kada bi se svijest naših ljudi promijenila na način da podržavaju domaću modnu scenu i domaće dizajnere. Inozemno ne mora nužno značiti kvalitetnije.
Volim kupovati ono u čemu se lijepo osjećam, što ne mora nužno biti s potpisom. U ormaru trenutno imam par haljinica i kostima Carmen Line,  Anastasija, kapute A la mode, Kula i Nerzz, te odjeću za mlade Schooter i Blast jeans i mogu reći da sam jako zadovoljna s njima.

U čemu se osjećaš sexy?

– U sportskoj eleganciji. Jeans, malo šira majica i štiklice su meni ono u čemu svaka djevojka izgleda prelijepo. To su kombinacije u kojima se ja osjećam kao ja.I mislim da dosta našeg samopouzdanja zavisi i od naše garderobe.

Tvoje tri stvari bez kojih ne izlaziš iz kuće?

– Nesesera sa osnovnom šminkom – to cemo računati kao jednu stvar. Definitivno,bez paloma, labella i mobitela.

Što mislis o mojim kreacijama te bi li voljela nositi moje revije u Dubrovniku?

– Vaše kreacije su me oduševile, jer su sve koje su bile predstavljene na Fashion week Mostar nosive, svaka se može obući za večernji izlazak i u njima ćete izgledati prelijepo. I sami ste vidjeli da nisam krila svoje oduševljenje, većinu sam ih koristila za slikanje za Book. Nadam se da ću uskoro imati jednu od vaših haljinica u svom ormaru.

Voljela bih nositi reviju jer ste mi se svidjeli ne samo kao dizajnerka, nego kao i osoba i uvijek ću drage volje prošetati pistom u vašim kreacijama jer se osjećam lijepo dok ih nosim.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist