Natrag
24.4.2019 12:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Najčudniji par na putovanju posjetio i Dubrovnik!

14.11.2013 @ 11:05 Mia Njavro dulist IN

Podijelite:

Clara i Jeff par su koji se upoznao na OkCupidu, stranici za traženje partnera, te su odlučili napraviti jedno od onih putovanja koja zapanjuju. Oni su naime, u 21 dan odlučili obići Europu i to uz najnužnije predmete i bez prtljage. Jedna od njihovih destinacija bio je i Dubrovnik.

Ponijeli su svoju odjevnu kombinaciju, pidžamu, telefon, četkicu i kartu. Clara, koja je svoju priču opisala za Salon, na kraju je objasnila da je sve bilo vrlo naporno.

Clara je spisateljica, a Jeff sveučilišni profesor, i njih su se dvoje, kao što je spomenuto, upoznali online u travnju. U nekom trenutku njihova razgovora Jeff je otkrio koliko voli putovanja i pozvao Claru na svoje iduće putovanje. I to na putovanje na kojem će kupiti avionsku kartu do odredišta i iz nekog drugog mjesta natrag, sa sobom ponijeti samo nekoliko osnovnih stvari i – na put krenuti bez planova.
Posljednje odredište na njihovom putovanju bio je London, a u 21 dan posjetili su ukupno osam zemalja.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana