Natrag
20.2.2019 12:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Najbrži skijaši Davor Pujo i Martina Konjevod

24.2.2013 @ 12:59 Ana Prohaska Sport
6;6

Podijelite:

Davor Pujo i Martina Konjevod bili su najbrži na Prvenstvu grada Dubrovnika u veleslalomu subote održano na Kupresu u organizaciji Skijaškog kluba Libertas iz Dubrovnika.

Natjecalo se ukupno 59 skijaša, 12 skijašica u 3 kategorije i 47 skijaša u 4 muške kategorije.
Stazu dužine 650 metara, visinske razlike 120 metara s 20 vrata, na vlažnom i mekanom snijegu, najbrže su savladali Davor Pujo i Martina Konjevod, pobjednici u najjačoj muškoj odnosno ženskoj kategoriji.

Natjecanje se odvijalo kroz dvije vožnje, a kao konačni rezultat računa se bolje vrijeme iz obje vožnje.

U ženskoj konkurenciji je nastupilo 12 natjecateljica u tri uzrasne kategorije te 47 skijaša u četiri uzrasne kategorije. Tina Lučić bila je najbolja u konkurenciji mlađih djevojčica, Lukša Gavranić u konkurenciji mlađih dječaka, Karla Kuzmanić u konkurenciji starijih djevojčica, Nikola Ivičević u konkurenciji starijih dječaka, Martina Konjevod u konkurenciji juniorki, Ivan Ivičević u konkurenciji juniora, Dubravka Nebergoj u konkurenciji seniorki, Davor Pujo u konkurenciji seniora te Zoran Ćosić u konkurenciji veterana.

Foto: http://www.ski-libertas.hr/

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana