DuList IN

Najbrži prsti svijeta uvest će vas u čarobnu glazbenu priču!

Najbrži prsti svijeta uvest će vas u čarobnu glazbenu priču!

Valamar Riviera, vodeća hrvatska turistička kompanija, 9 srpnja 2016. na plaži hotela Valamar Dubrovnik President 5* u Dubrovniku organizira koncert svjetski poznatog pijanista i virtuoza Maksima Mrvice koji će svojim jedinstvenim klasičnim i crossover izvedbama uveličati ljetne dane u Dubrovniku.

Kao i uvijek do sada publika može očekivati vrhunski nastup i neprocjenjivo iskustvo jedinstvene glazbene priče pijanista Maksima Mrvice. Njegovi koncerti i nastupi uvijek donose posebnu energiju, a njegove izvedbe ostavljaju bez daha.

Ništa se manje i ne može očekivati od glazbenika čiji su albumi prodani u više od 4 milijuna primjeraka u čak 57 zemalja širom svijeta. Iznimno popularan u cijelom svijetu, Maksim Mrvica svakim novim koncertom potvrđuje svoj zvjezdani status.

Uz neprocjenjivo glazbeno umijeće i ljepotu sviranja, zanimljiva je činjenica da Maksima Mrvicu izvedba Flight of the Bumblebee, u kojoj svira nevjerojatnih 16 noti u sekundi, uvrštava među najbrže prste svijeta, a cijelu izvedbu odsvira za nevjerojatno brzih 56 sekundi, što je najbrže na svijetu odsvirano do sada.
Maksim Mrvica je na poseban način povezan s Dubrovnikom, a o čemu najbolje svjedoči video spot iznimno uspješnog hita Exodus snimanog u Dubrovniku kojeg je i sam često spominjao azijskim obožavateljima kao jedan do najljepših gradova na svijetu.

Ukoliko želite biti dio ovog spektakularnog koncerta glazbenog virtuoza ulaznice možete kupiti u hotelu Valamar Dubrovnik President jer najbrži pijanistički prsti svijeta spremni su vas uvesti u čarobnu glazbenu priču.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist