Natrag
15.2.2019 22:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Najbolji su Marin, Noemy i Đana

24.5.2013 @ 9:25 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Povodom Dana zaštite prirode Hrvatske u ekološkoj udruzi Zeleno Sunce i Eko-Omblići proglašeni su najbolji likovni uratci s 12. Likovnog natječaja na temu „Sredozemna medvjedica – Adriana, zaštićena stanovnica našeg plavog Jadrana“.

Na adresu udruge pristiglo je 30 likovnih radova, ponajviše iz Šibenika (iz  Osnovne škole  Juraj Šižgorić), Dubrovnika i Mokošice. Stručni žiri je pohvalio sve radove, a troje su pobjednici i to Marino Kuzmić (OŠ J. Šižgorić, Šibenik), Noemy  Nešić (Dj. Vrtić „Gruž“) te Đana Atić (OŠ Mokošica).

Iz udruga zahvaljuju svima koji su poslali svoje likovne radove na natječaj  a posebno čestitaju  nagrađenima Marinu, Noemy i Đani koji će dobiti prigodne poklone.

– Sve  likovne radove nakon natječaja poklonit ćemo djeci  Dječjeg odjela  Opće bolnice Vukovar, Dječjoj bolnici u Klaićevoj u Zagrebu, Onkološkom odjelu KBC-a  u Rijeci i Dječjem odjelu Opće bolnice Dubrovnik – ističu iz udruge Eko-Omblići.

Već najavljuju i idući, 13. Likovni natječaj, i to na temu “Čist okoliš-zdrav život!“, te istodobno poručuju svoj djeci i mladima:
– Čuvajte naše lijepo Jadransko more i ako vidite u njemu slučajno Adrianu – sredozemnu medvjedicu,  inače našu maskotu, odmah nam se javite na naš Zeleni telefon 020/453-850! – poručuje predsjednica udruge Jadranka Šimunović.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana