Aktualno

Najbolji su Excelsior, Lacroma i Pucić Palace

Najbolji su Excelsior, Lacroma i Pucić Palace

Na sinoćnoj prvoj večeri dodjele priznanja u akciji Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku kojeg organiziraju HRT, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska turistička zajednica Dubrovniku je u različitim kategorijama dodijeljeno čak 11 priznanja.

U kategoriji srednjih jadranskih marina najbolja je ACI marina Dubrovnik, u kategoriji takozvanih ruralnih plaža najbolja je lopudska plaža Šunj. Dubrovački hoteli doslovce su ''pomeli'' konkurenciju.

Prva tri mjesta u kategoriji jadranskih hotela s 5 zvijezdica pripala su redom – 3. mjesto hotel Bellevue, 2. mjesto Hilton Imperial Dubrovnik i 1. mjesto stogodišnjak hotel Excelsior. U kategoriji jadranskih hotela s 4 zvijezdice najbolji je dubrovački hotel Valamar Lacroma Dubrovnik dok je u kategoriji najbolji hotel s 3 zvijezdice hotel Lero. U kategoriji malih hotela na Jadranu dva su dubrovačka, 3. mjesto osvojio je hotel More, a prvi u toj kategoriji je hotel Pucić Palace. U akciji čovjek ključ uspjeha u turizmu najbolji konobar Hrvatske proglašen je dugogodišnji barmen iz hotela Excelsior Željko Jarak, a nagrađen je i redar na bazenu hotela Valamar Club Dubrovnik Mario Muhoberac.
 
Večeras je dodjela nagrada Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku i najboljim turističkim destinacijama. U kategoriji male jadranske destinacije nominiran je Cavtat dok je Dubrovnik uz Krk i Zadar nominiran u kategoriji najbolje velike jadranske destinacije. Večeras se također proglašava i ukupni hrvatski turistički šampion!

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist