Natrag
22.4.2019 12:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

„NAJBOLJI S NAJBOLJIMA“ Croatia osiguranje još godinu dana sponzor Jugašima

29.8.2014 @ 14:42 Baldo Marunčić Sport
14;14

Podijelite:

Vaterpolski klub Jug potpisao je danas u svom novootvorenom fan shopu u Atlant centru jednogodišnji sponzorski ugovor s Croatia osiguranjem u vrijednosti od 1,2 milijuna kuna plus PDV. Time je nastavljena dvanaestgodišnja suradnja Jugaša i najstarijeg hrvatskog osiguravatelja.

– S obzirom da nam je ugovor isticao, danas smo potpisali na godinu dana, a u toj godini dogovorit ćemo dugogodišnju suradnju. Nama je bitno nastaviti suradnju s kojom smo vrlo zadovoljni – kazao je prilikom potpisa ugovora predsjednik Juga Lukša Jakobušić.

– Naš moto je „Najbolji sa najboljima“ i izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da smo već niz godina potpora Jugu, najtrofejnijem klubu u Hrvatskoj. Nadam se da ćemo današnjim potpisom ugovora stvoriti još bolje uvjete za financijsku stabilnost kluba i sportaša te za bolje uvjete i rezultate. Nadam se da ćemo iduće godine potpisati višegodišnji ugovor i da se nećemo sastajati svake godine – rekao je direktor filijale CO u Dubrovnik Mišo Glavinić.

Potpisu ugovora nazočili su članovi uprave te prvotimci Juga, koji su se prvi put pojavili u novoj opremi tvrtke Macron. Inače, Jugov fan shop bit će otvoren na još dvije lokacije, u Zračnoj luci Dubrovnik te u prostoru Luže u povijesnoj jezgri.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana