DuList IN

NAJBOLJI PROVOD U GRADU Revelin časti nedjeljom sve domaće goste

NAJBOLJI PROVOD U GRADU Revelin časti nedjeljom sve domaće goste

Večeras i svaku, ali baš svaku iduću nedjelju regularni ulaz u Culture Club Revelin je besplatan tijekom cijele noći za sve domaće posjetitelje. Najbolji provod u Gradu je i dalje u 32. najboljem klubu u svijetu – Revelinu. Večeras ne propustite završnu večer talijanskog vikenda.

Prvi vikend u kolovozu je već tradicionalno rezerviran za neka od najpoznatijih talijanskih DJ imena. DJ Danny Roma i Amorhouse su prethodne dvije noći pripremili nevjerojatnu atmosferu, a večeras za kraj talijanskog vikenda najavili su pravi spektakl.

Osim odlične glazbe, program će ispuniti gosti iznenađenja ali i vruća plesna koreografija, koja će dodatno zagrijati atmosferu. Poznata talijanska DJ imena, Amorhouse i Danny Roma uvijek donesu jednu posebno veselu energiju koja se idealno uklapa u vruće noći kolovoza.

Centar najbolje ljetne zabave je i dalje klub Revelin. Naime, u kolovozu se u Revelinu očekuje čak deset svjetskih gostovanja! U utorak, 6. kolovoza najavljeno je spektakularno otvaranje Revelin Festivala na kojem će nastupiti neka od najvećih DJ imena današnjice; Ofenbach, Kungs, Miami Rockets i Vanillazi. Festival će trajati puna tri dana.

Potražnja za ulaznicama je velika, stoga osigurajte svoju na vrijeme. Iste su dostupne u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00, u Casablanca baru svake večeri od 20:00 sati, ali i online na službenoj stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na kontakt broj: 098 533 531.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist