Sport

NAJBOLJI IGRAČ ANTE JUPEK Rezultati 41. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

U petnaestom kolu 1 lige ekipa Dr. Ćolić pobijedila je ekipu Orlando rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Orlando) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set.

U pobjedničkoj ekipi Filip Mikulić donio je dvije pojedinačne pobjede, uz jedan izgubljeni set dok su Marinko Matulović i Ivica Petković ostvarili svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru pobjedničkoj ekipi donijeli si Filip Mikulić i Dario Petković. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je već navedeni Ante Jupek.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 7:0. Najbolja igračica susreta bila je Lidija Vranješ (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Marko Venier i Joško Martinović donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede, s tim da je Marko Venier sa suigračem Josipom Martinovićem donio i pobjedu u paru.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Dubrovnik rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Pavlom Radonićem. U pobjedničkoj ekipi Pavle Radonić i Ivo Šarić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je Marijo Obrovac.

Ekipa Šampinjoni ZLD pobjedila je ekipu Samo lagano rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Miho Drobac (Šampinjoni ZLD) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Pepo Deranja i Ivan Simović ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede pri čemu su navedena dvojica donijeli i pobjedu u paru za svoju ekipu. Poražena ekipa igrala je sa dva igrača pri čemu su partije trećeg igrača izgubili bez igre.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin i ekipa Orlando zbog spriječenosti igrača Orlanda svoju će utakmicu odigrati slijedeći tjedan s redovnim 16 kolom.

Nakon 15. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Marinkolor s osvojenih maksimalnih 30 bodova, OŠ Cavtat Konavljanin druga s osvojenih 27 bodova (bez jedne utakmice odigrane) i Dr Čolić treći s osvojenih 26 boda.

Najbolji pojedinci nakon 15. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Milo Stražičić (Soul caffe) i Marko Venier (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 15. kola su Filip Mikulić/Dario Petković (Dr Čolić), Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović/Marko Venier (Marinkolor).

Pročitajte još

‘TATA JE NAJPONOSNIJI’ Roko Prkačin najmlađi kapetan u povijesti Cibone!

Dulist

SELEKTIRANO, POD MASKAMA ILI NA OTVORENOM Kako ove jeseni zadržati dobru formu?

Iva Dedo

Reprezentativka Iva Slonjšak novo pojačanje Raguse

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija