Grad

Najbolji dubrovački školarci nagrađeni izletom u Vukovar

Najbolji dubrovački školarci nagrađeni izletom u Vukovar

Učenici osnovnih i srednjih škola koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta na nagradnom putovanju sa svojim mentorima posjetili su prijateljski grad Vukovar.

Na putovanju koje je trajalo od 3. do 6. siječnja mladi Dubrovčani obišli su Muzej vukovarske bolnice ‘Mjesto sjećanja’, Memorijalni muzej i stratište Ovčara, Memorijalno groblje žrtvama iz Domovinskog rata, Memorijalni centar Domovinskog rata, Gradski muzej u dvorcu Eltz, Muzej vučedolske kulture te na povratku u Dubrovnik osječku Tvrđu i konkatedralu.

-Cijeneći i potičući izvrsnost i vrhunske rezultate svojih mladih sugrađana, Grad Dubrovnik na ovaj je način nagradio već petu generaciju učenika osnovnih i srednjih škola. Sljedeća generacija najuspješnijih dubrovačkih učenika nagradit će se putovanjem u prijateljski grad Bad Homburg u Njemačkoj – kažu iz Grada Dubrovnika.

Iz Grada Dubrovnika ističu kako je nagradno putovanje predvodio pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist