Natrag
25.4.2019 06:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Najbolja kobasica meštra Hendića!

14.1.2012 @ 16:25 Dulist Zanimljivosti
7;7

Podijelite:

Degustacija i izbor najbolje domaće kobasice, učinjene isključivo za vlastite potrebe u svom kominu, popularna Kobasijada već četvrti put održana je ove subote u restoranu Spiona Land u Župi dubrovačkoj.

 
Nije bilo lako specijalno odabranom žiriju u sastavu Sonja Mišić kao predsjednica, te Mira Buconić, Nada Zanze, Mirko Maslać, Jozo Đerek i Vicko Lukšić kao članovi. Trebao je probat svaku od prijavljenih domaćih kobasica. A žiri je odlučio kako za ovu godinu najbolju kobasicu ima Miho Hendić, bolje znan naokolo kao Meštar Hendić! Odluka je bila teška, jer nimalo manje kvalitetne nisu bile ni kobasice drugog i trećem u konačnom odabiru, Pera Lukšića i Josipa Pregelja bolje znanog kao Joja iz klape Subrenum.

Po dobrom običaju Duo Easy napravio je sjajan štimung, sve je popratila i vesela ekipa HR Radio Dubrovnik Nano Vlašić i Daria Žanetića, uz tonca Đonija Leševića direktnim javljanjem i svojom emisijom „Kavana“, u kojoj su sudjelovali mnogi, a posebno zanimljiv i veseo sa svojim upadicama bio je glavar sela Vrelo Tonći Tabain! Uz Kobasijadu na parkiralištu Spione događao se sajam rabljenih vozila, sa preko pedesetak ljubimaca, što je svakako za pohvalu organizatorima, jer nešto slično okolo Dubrovnika, na žalost još uvijek nemamo. Zapravo, sve što se danas događalo u Spiona Landu za svaku je pohvalu, jer ovako nešto veselo i zabavno, sa velikim brojem posjetitelja rijetkost je u ovim našim krajevima.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana