Natrag
22.2.2019 04:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

NAJBOLJA EUROPSKA DESTINACIJA Dajte svoj glas za Cavtat, natječaj je otvoren do 5. veljače

15.1.2019 @ 14:07 Dulist Županija

Podijelite:

U izboru portala ‘EuropeanBestDestinations.com’ među kandidatima za najbolju destinaciju 2019. godine našao se i Cavtat. Kao jedina hrvatska destinacija Cavtat je u konkurenciji s gradovima poput Budimpešte, Firence, Rige, Beča, Atene, Dinanta, Pariza, Londona, Kotora, Malage itd.

Izbor je otvoren danas i traje do 5. veljače, a ograničenje je jedan glas tjedno s jedne IP adrese (Napomena: Vaši kućni uređaji putem kojih možete glasovati poput kompjutera ili laptopa koji su spojeni na vašu wi-fi mrežu i mobiteli koji su spojeni na Internet preko mobilnih podataka nisu na istoj IP adresi)

Glas za Cavtat možete dati OVDJE.

Inače, Općina Konavle i Turistička zajednica općine Konavle predstavili su se u studenom prošle godine i u Solinu na 25. Međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza – Interstas kao i 16. predstavljanju hrvatskih kandidata za Međunarodni Zlatni cvijet.

Na završnoj priredbi manifestacije Cavtat je nominiran i predstavljen kao hrvatski kandidat za vrijedno međunarodno priznanje ‘Međunarodni Zlatni cvijet’ za 2019. godinu, kojeg provodi međunarodna organizacija Communities in Bloom sa sjedištem u Kanadi.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana