Aktualno

NAJAVA IZ LIBERTASA Od srijede se uvodi novi vozni red

NAJAVA IZ LIBERTASA Od srijede se uvodi novi vozni red

Libertas Dubrovnik uvodi novi vozni red u srijedu 20. svibnja. Četvrte izmjene voznog reda obuhvatile su prostor prigradskog i gradskog prijevoza.

– Izmjene u gradskom prijevozu usmjerene su ka što boljoj i učestalijoj povezanosti svih dijelova Grada, s posebnim naglaskom na Opću bolnicu Dubrovnik, koja je dodatno povezana reaktiviranom linijom broj 7, dok su ostale gradske linije doživjele preinake u broju autobusa koji prometuju na njima, čime je omogućena bolja i učinkovitija povezanost i veći broj polazaka – ističu iz Libertasa.

Ovim izmjenama obuhvaćen je i prigradski prijevoz te su aktivirane linije na području Konavala, Župe Dubrovačke, Dubrovačkog primorja i Gornjih sela. Osim reaktivacije i češćih polazaka na pojedinim linijama, zadnji polasci su prilagođeni gospodarskim i drugim subjektima koji su s radom počeli nakon posljednje izmjene voznog reda.

-I dalje su na snazi sve preporuke Nacionalnog stožera, Zavoda za javno zdravstvo i Vlade RH kojim je regulirano kretanje, držanje mjera socijalne distance, mjere zaštite i korištenja zaštitnih sredstava i Preporuke u obavljanju prijevoza na međugradskim linijama – zaključuju iz Libertasa.

NAJAVA IZ LIBERTASA Od srijede se uvodi novi vozni red

NAJAVA IZ LIBERTASA Od srijede se uvodi novi vozni red NAJAVA IZ LIBERTASA Od srijede se uvodi novi vozni red

 

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist