DuList IN

NAGRADNA ZA VALENTINOVO Dobitnica masaže u salonu Touch of Thai je…

NAGRADNA ZA VALENTINOVO Dobitnica masaže u salonu Touch of Thai je...

Smiljana Raguž je dobitnica nagradne igre za Valentinovo jer je prva točno odgovorila na nagradno pitanje. Radi se o tradicionalnoj Royal Thai masaži u salonu Touch of Thai.

Touch of Thai Massage and Spa u Dubrovniku je specijalizirani salon koji sa timom profesionalnih školovanih maserki iz Thailanda nudi tradicionalne terapeutske tajlandske masaže.

Kroz tajlandsku masažu upoznajemo 2500 godina staru povijest umijeća ravnoteže duha i tijela. Temelji se na 10 najvažnijih energetskih kanala kojima teče životna energija. Ti se kanali nalaze oko dva prsta ispod površine kože, a prožimaju cijelo tijelo. Cilj tajlandske masaže je ‘razbiti’ blokatore energije, dakle uspostaviti ravnotežu u tijelu.

 

Od danas pa do kraja mjeseca, salon Touch of Thai je pripremio posebne pogodnosti za zaljubljene parove, prijateljice, obitelj, odnosno bilo koga tko je odlučio doći u paru. Dvoje koji se odluče zajedno ‘počastiti’ masažom, dobiju ga za drugu osobu u pola cijene. Odnosno, prva osoba dobiva 30%, a druga 50% popusta na punu cijenu prikazanu na web stranici book.touchofthai.eu. Ova posebna ponuda vrijedi do kraja mjeseca za sve vrste masaža i tretmana u trajanju od sat vremena, a termin ćete najbrže rezervirati preko web stranice book.touchofthai.eu ili Facebook stranice Touch of Thai, te pozivom na 099 444 87 99.

Za Valentinovo je posebno prigodna Royal Thai tradicionalna masaža koja se temelji na principima akupresure. Započinje ceremonijalnom kupkom nogu za dobrodošlicu u zlatnim zdjelama s cvijećem što je dio bogate tajlandske tradicije i predstavlja znak poštovanja i doborodošlice, a poslije osvježavajućim čajem od limunske trave i egzotičnih biljaka koji je izvrstan za detoksikaciju. Ova masaža se izvodi na ravnoj površini i tradicionalnim stolovima za masažu i potrebno je nositi ugodnu odjeću koja omogućuje nesmetano istezanje.

Čestitamo sretnoj dobitnici te joj želimo opuštajući sat masaže s dragom osobom.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist