DuList IN

NAGRADNA IGRA Vodimo vas na Maksima Mrvicu!

NAGRADNA IGRA Vodimo vas na Maksima Mrvicu!

Sve je spremno za početak jedinstvene glazbene manifestacije Lokrumske večeri – glazba kraj mora, koja po prvi put otvara svoja vrata 21. srpnja na Lokrumu, a trajat će u dva ciklusa, od 21. do 23. srpnja te s programom nastaviti od 15. do 17. kolovoza.

Večeras, 21. srpnja, Lokrumske večeri otvara pijanistički genij Maksim Mrvica u pratnji svog benda, a tom prilikom DuList vam, dragi čitatelji, dijeli dvije ulaznice!

Pošaljite nam ime, prezime i kontakt na naš info@dulist.hr e-mail, te možda baš Vi osvojite 2 ulaznice za ovaj glazbeni spektakl… Sretno!

Sutra će koncert održati Tri dive – neponovljive Gabi Novak, Tereza Kesovija i Radojka Šverko. Treće večeri, 23. srpnja, publika će imati jedinstvenu priliku doživjeti virtuoznog violinista Stefana Milenkovića koji predstavlja svoj Tango Compás project i poziva na ples!

Početak svih koncerata predviđen je za 21,30 sati. Ulaznice za ove tri koncertne večeri iz prvog ciklusa Lokrumske večeri – glazba kraj mora dostupne su u online prodaji u sustavu Eventima i na prodajnim mjestima u sustavu eventima, a uz to u uredu Rezervata Lokrum u Dubrovniku, u Lugarevoj kući na Lokrumu te na prodajnom punktu Rezervata Lokrum na Peskariji.

Cijene ulaznica za koncert Maksima Mrvice iznose 250,00 kn za VIP sjedenje i 230,00 kn za slobodno sjedenje, za koncert Tri dive 190,00 kn, odnosno 170,00 kn te za Stefana Milenkovića i Tango Compás project 250,00 kn, odnosno 230,00 kn. U cijenu ulaznica uključen je brodski transfer do Lokruma.
Sve koncerte u sklopu programa Lokrumske večeri – glazba kraj mora producira Tomislav Kašljević i tvrtka Depromo Event, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika i Javnom ustanovom Rezervata Lokrum, a posebna atmosfera otoka Lokrum, pažljivo birani vrhunski izvođači i ljepota ljetnih dubrovačkih noći najbolje su jamstvo doživljaja za pamćenje kojeg će svim ljubiteljima vrhunske glazbe ponuditi manifestacija Lokrumske večeri – glazba kraj mora.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist