DuList IN

NAGRADNA IGRA S DuListom na South Point Rock & Ride!

NAGRADNA IGRA S DuListom na South Point Rock & Ride!

South Point Rock & Ride ide dalje i ove godine donosi pregršt zabave, vožnje i odlične rock glazbe, a mi vam dijelimo 2 puta po dvije ulaznice za finalnu večer, kad nastupaju Opća opasnost, Brkovi i Atomsko sklonište.

Pošaljite nam vaše ime, prezime i kontakt na nagradna@dulist.hr i možda baš vi osvojite ulaznice za najjužniji bikerski spektakl Hrvatske!

Festival započinje u petak 10. kolovoza 2018. točno u 15 sati otvaranjem kampa u Šišinim dubima, a završava u nedjelju 12. kolovoza i spaja prekrasne dubrovačke pejzaže i odličnu rock glazbu. Ove godine uz odlične headlinere South point u organizaciji MK Dvije Rote dovodi Opću opasnost, Brkove i Atomsko sklonište, a očekuje nas i glazbeno natjecanje Rat bendova.

Rat bendova, odnosno natjecanje autorskih bendova predstavit će nekoliko autorskih bendova i natjecateljskog je karaktera. Pobjednika očekuje bogata nagrada, te pravo nastupa u subotu kao predgrupa. Prijave bendova se zaprimaju na mail adresu southpointgrupe@gmail.com , te u inbox facebook stranice. Prijaviti se mogu isključivo autorski bendovi koji imaju minimalno 30 minuta repertoara za nastup. Ulaz za Rat bendova je besplatan. Prijave su već počele i bandovi se prijavljuju iz cijele regije.

Tri dana bikeri će uživati u vožnji prekrasnim konavoskim pejsažima, pitoresknim selima te uživati u najjužnijim hrvatskim plažama, a uz sve to zabavljat će ih odlična rock glazba.
U subotu, 11. kolovoza na glavni dan festivala sve posjetitelje očekuje bogat cjelodnevni program. Druženje i okupljanje počinje u 14:30 u kampu u Šišinim dubima, zatim slijedi nezaobilazni motodefile po Konavlima, nastavljamo s beach partyjem u Cavtatu oko 16. Nakon morskog osvježenja slijede motoigre i navečer rock spektakl uz Atomsko sklonište, Opću opasnost i Brkove, kojima će se pridružiti i pobjednik Rata bendova. Atomsko sklonište lani su napravili pravi show na Orsuli stoga su i ove godine pozvani da kao istinski bajkeriski rock band započnu subotnju svirku.

Opća opasnost rock miljenici dubrovačke publike dolaze sa novih hitom, prekrasnom rock baladom koja već uspješno osvaja publiku.

I Brkovi su se ponovili sa novim albumom, a ono što dubrovačku publiku zasigurno čeka je pravo scensko glazbeno ludilo. Poznati su po svo duhovitom nastupu i jednom kada ih pogledate uživo nećete ostati imuni na njihovu energičnu svirku i odličan humor. Na South Point dolaze sa ‘Hormonom sreće’ i obećavaju nezaboravnu zabavu!
Ove godine South point preskočio je par stepenica s odličnim dnevnim sadržajima i pojačanim line-upom. Ulaznice po cijeni od 80kn moći će se kupiti na ulazu u kamp na dan koncerta.

– Mjesta u kampu ima dovoljno za svakoga, a raniji dolazak poželjan da se uhvate mjesta u hladovini. Odlična ponuda hrane i pića, tuševi i sanitarni čvorovi osigurani su u kampu kao i pregršt dobre zabave! Bikeri imaju besplatan ulaz i kampiranje. Ne oklijevajte već krenite na divlju vožnju do krajnjeg juga Hrvatske, u Konavle, i dobro se zabavite! – poručuju iz Moto Kluba Dvije Rote.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist