DuList IN

NAGRADNA IGRA Požurite, dijelimo ulaznice za Morcheebu!

NAGRADNA IGRA Požurite, dijelimo ulaznice za Morcheebu!

Valamar u suradnji s DuListom nagrađuje ulaznicama za dugoočekivani koncert Morcheebe.

Najsretniji čitatelj ili čitateljica osvojit će 2 karte, a sve što treba je javiti se s osobnim podacima na e-mail nagradna@dulist.hr.

Ljeto u Valamaru, najsadržajniji dubrovački festival, u punom je zamahu te nakon mnogobrojnih koncerata i događanja po prvi put u Dubrovnik dovodi i Morcheebu – veliko ime svjetske glazbene scene koje će ove subote, 10. kolovoza nastupiti u kampu Solitudo.

Morcheeba se na sceni pojavila 90-ih godina kada se trip-hop probijao na ljestvice, a nakon prvog albuma bilo je jasno da će se dugo zadržati na svjetskim pozornicama. To su i dokazali, a “Rome Wasn’t Built In A Day”, “Trigger Hippie”, “Part Of The Process” i „Otherwise” samo su neke od pjesama koje ćemo pod zvjezdanim nebom kampa Solitudo slušati 10. kolovoza.

Koncert počinje u 21 sat, a kao predgrupa Morcheebi nastupit će Irena Žilić. Irena je 2016. godine bila predgrupa Morcheebi u zagrebačkoj Tvornici kulture i od tada su postali, kako ona kaže, obitelj. Također, 2018. godine imala je priliku pratiti bend na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji.

Podsjećamo kako su ulaznice za koncert Morcheebe dostupne u svim Valamarovim hotelima, u kampu Solitudo te putem portala ulaznice.hr. Cijena ulaznica je 180,00 kn u pretprodaji, a na dan koncerta ulaznice će se prodavati po cijeni od 250,00 kn.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist